Bookmark/Favorites

Informatii despre imprimanta Laser Samsung ML 3051ND

Preturi, performante si informatii despre imprimanta Laser Samsung ML 3051ND

Imprimanta Laser Samsung ML-3051ND ne intampina cu un design atractiv dar simplu in acelasi timp, iar cu dimensiunea de 400 x 433 x 285 mm poate fi pusa si pe birou langa monitor©. Cele doua nuante de gri se potrivesc in aproape orice decor, fie de birou fie de casa, lucru ce conteaza din ce in ce mai mult in alegerea  imprimantelor laser second hand.

Cu viteza de imprimare de 28 pagini pe minut (ppm), rezolutia de imprimare de 1200 x 1200 dpi si memoria RAM de 64 MB, ne ofera si perfomanta la un pret exceptional. Avand sertarul de alimentare  cu loc pentru 250 coli, nici nu ne obliga sa stam langa imprimanta laser inainte de a-si termina treaba.
Cu placa de retea integrata si optiunea duplex facand parte din standardele acestui model, imprimanta Samsung ML-3051ND este o optiune foarte buna pentru birou si chiar si pentru utilizarea mai redusa de acasa.

 

 

 

Cu un cartus de marime buna, nici nu va trebui sa ne facem griji de reincarcare o vreme, imprimanta laser Samsung ML-3051ND este  foarte economica, fiind o alegere buna pentru aproape orice domeniu de activitate.

Bookmark/Favorites

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *